فراگیری آموزش های عملی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی بهسود در مورد لیول کاری ساختمان

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۴۲

دانش‌آموزان صنف دوازدهم انستیتوت کثیرالرشتوی بهسود ولایت میدان وردک در مورد چگونگی لیول کاری ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان این جلسه درسی طریقه لیول نمودن ساختمان را با استفاده از ماشین لیول و طریقه شاقول نمود را به گونه عملی از سوی استاد رهنما فراگرفتند و همچنین سوالات و پرسش های شان را در زمینه شریک ساختند.

همچنان در ادامه استاد رهنما در زمینه به سوالات و پرسش های دانش‌آموزان به گونه مفصل پاسخ ارایه نمود.

بخش عمده از آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است از همین‌رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تآکید دارند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS