فراغت ۳۰ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۳۴

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته ترمیم مبایل که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت.

محبوسین در این برنامه کوتاه مدت طی سه ماه حرفه ترمیم مبایل را فراگرفتند و در این زمینه با تعلیمات تخنیکی و مسلکی آٰراسته شده اند.

در مراسم اختتامیه این برنامه آموزشی مسولان محبس ولایت زابل از فراهم زمینه آموزش تخنیکی برای محبوسین آن ولایت قدر دانی کردند.

در همین حال محبوسین نیز از برگزاری این برنامه آموزشی برای آنان ابراز خرسندی نمودند و افزودند که آنان خواهان ادامه تعلیمات شان در بخش های حرفه وی از جمله ترمیم مبایل هستند.

گفتنیست که در پایان این برنامه برای محبوسین که از برنامه کوتاه مدت حرفوی فارغ شدند تحسین نامه ها نیز اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۰:۲۵
Background image

رئیس زون جنوب شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی شد

محترم احمد خان صابری در مراسمی ازسوی مسئولان و مقامات امارتی به حیثت رئیس جنوب شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی و به کارش آغاز کرد. در مراسم معرفی محترم احمد خان صابر مفتی فضل. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۵۲
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان

محصلین رشته وترنری انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا در چهارچوب دروس عملی شان در مورد امراض تنفسی حیوانات به شکل عملی آموزش دیدند. آنان در جریان درس همچنان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۸:۵۶
Background image

تولید و پروسس لبنیات از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری سرپل

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل طی یک جلسه درسی در یکی از دکاکین لبنیات در آن ولایت پیرامون چگونگی تولید و پروسس لبنیات آموزش دیدند. استاد رهنما در این جلسه. . .

BACK TO NEWS