فراغت کارمندان تازه‌تقرر ادارات دولتی بلخ از برنامه ارتقای ظرفیت آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۵/۳۱ - ۱۱:۵۳
فراغت

کارمندان تازه‌تقرر ادارات دولتی در ولایت بلخ از یک دوره آموزشی ارتقای ظرفیت که از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت برگزار شده بود، فارغ شده‌اند.

این کارمندان عمدتاً مجاهدین ا.ا.ا هستند و مهارت‌های اداره و مدیریت را فرا گرفته‌اند.

مولوی نورالهادی ابو ادریس، معاون مقام ولایت بلخ در مراسم فراغت این کارمندان از راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت توسط آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت قدردانی کرد.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش می‌کند تا در تمام ولایات برای کارمندان تازه‌تقرر از جمله مجاهدین ا.ا.ا برنامه‌های ارتقای ظرفیت برگزار کند. این برنامه تاکنون در چندین ولایت برگزار شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۰:۰
Background image

تأکید رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت امر بالمعروف بر اهمیت سیرت و صورت مسلمانان

در برنامه اصلاحی و آموزشی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، محترم شیخ محب‌الله مخلص رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت محترم امر بالمعروف، پیرامون سیرت و صورت مسلمانان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۹:۲
Background image

هیئت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان با سفیر امارت اسلامی افغانستان در اندونیزیا دیدار کرد

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی و انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر رسمی خویش به اندونیزیا، با محترم سعدالله بلوچ سفیر افغانستان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۸:۵۷
Background image

گفت‌وگوی رئیس محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با تیم فنی شرکت بین‌المللی «لب‌تیک»

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به رهبری محترم مولوی غلام حیدر شهامت در نشستی با تیم فنی شرکت بین‌المللی لب‌تیک (Labtech) به ریاست داکتر استیف مک‌کی (Dr. Steven McKee) در مورد معیاری. . .

BACK TO NEWS