شیرمحمد عباس ستانکزی: این موتر مورد تبصره جهانی قرار گرفته‌است

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ - ۱۵:۵
معاون سیاسی وزارت امور خارجه

شیرمحمد عباس ستانکزی معاون سیاسی وزارت امور خارجه همراه با مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از موتر ساخته‌شده در مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار کردند.

در این دیدار، شیخ عبدالباقی حقانی، سرپرست اداره ملی امتحانات نیز حضور داشت.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار از موتر ساخته‌شده در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت «این موتر مورد تبصره جهانی قرار گرفته‌است. و این یک افتخار بزرگ به همه افغان‌ها است.»

آقای ستانکزی افزود، افغان‌ها ثابت ساختند که توانایی انجام هرکار را دارند.

در ادامه شیخ عبدلباقی حقانی، رئیس اداره ملی امتحانات صحبت کرده و گفت « یک‌کشور بعد از اشغال نیازمند دو کار اساسی (آزادی و آبادی) است. بناً شکی وجود ندارد که وطن را می‌سازیم.»

در اخیر، مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از تشریف‌آوری و حمایت بزرگان امارت اسلامی افغانستان از موترساخته‌شده در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اظهار سپاس و قدردانی کرد.‌

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۳۳
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره مایکرسکوب و اجزای آن آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه برای آنان درباره چگونگی استفاده از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

BACK TO NEWS