شیرمحمد عباس ستانکزی: این موتر مورد تبصره جهانی قرار گرفته‌است

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ - ۱۵:۵
معاون سیاسی وزارت امور خارجه

شیرمحمد عباس ستانکزی معاون سیاسی وزارت امور خارجه همراه با مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از موتر ساخته‌شده در مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار کردند.

در این دیدار، شیخ عبدالباقی حقانی، سرپرست اداره ملی امتحانات نیز حضور داشت.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار از موتر ساخته‌شده در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت «این موتر مورد تبصره جهانی قرار گرفته‌است. و این یک افتخار بزرگ به همه افغان‌ها است.»

آقای ستانکزی افزود، افغان‌ها ثابت ساختند که توانایی انجام هرکار را دارند.

در ادامه شیخ عبدلباقی حقانی، رئیس اداره ملی امتحانات صحبت کرده و گفت « یک‌کشور بعد از اشغال نیازمند دو کار اساسی (آزادی و آبادی) است. بناً شکی وجود ندارد که وطن را می‌سازیم.»

در اخیر، مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از تشریف‌آوری و حمایت بزرگان امارت اسلامی افغانستان از موترساخته‌شده در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اظهار سپاس و قدردانی کرد.‌

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS