ساخت منرال برای حیوانات در انستیتوت زراعت و وترنری لوگر

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۶ - ۱۶:۱۲
ساخت منرال

انستیتوت زراعت و وترنری لوگر برای حیوانات خانگی، منرال می‌سازد. این منرال از مخلوط شدن یک کیلو آرد گندم، پوست تخم مرغ، نمک، پودر استخوان و مقدار آب به دست می‌آید.

از این منرال برای حیواناتی استفاده می‌شود که بدن شان با کمبود عناصر کیمیاوی چون کلسیم، سلفر، فاسفورس، پوتاشیم، سودیم، کلورین مواجه می‌گردد

باکمبود این عناصر در بدن حیوانات، به امراض گوناگون مبتلا میگردند.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با ارایه آموزش‌های به محصلین مراکز آموزشی این اداره، سبب رشد اقتصاد کشور می‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۱:۲۶
Background image

فراغت ۳۲ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته فلزکاری که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت. محبوسین در این برنامه کوتاه مدت طی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۱:۲۲
Background image

شاگردان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در مورد برق آموزش دیدند

شاگردان صنف دوازدهم رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغملن طی یک سفر علمی به شبکه برق رسانی سلطان غازی بابا این ولایت در مورد برق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۰:۲۰
Background image

فراگیری آموزش عملی دانش آموزان لیسه زراعت میربچه کوت در مورد کشت لوبیا سرخ

شاگردان صنف دوازدهم رشته زراعت لیسه مسلکی زراعت ولسوالی میربچه کوت ولایت کابل در مورد کاشت نباتات مزروعی به شکل عملی آموزش دیدند. دانش‌آموزان در فارم تجربوی این مرکز آموزشی طریقه کاشت. . .

BACK TO NEWS