رییس امور متعلمین و محصلین با والی فراه دیدار و گفت‌وگو کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۰:۴۱
فراه

مفتی سید احسان الله، رییس امور متعلمین و محصلین با ملا نورمحمد روحانی، والی فراه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار درباره‌ی اهمیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت‌وگو شد.

رییس امور متعلمین و محصلین گفت که از آنجا که مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی افراد متخصص را در اختیار جامعه قرار می‌دهد، توسعه این مراکز در شرایط فعلی ضروری است.

مفتی سید احسان الله با والی فراه درباره‌ی مشکلات مکاتب و انستیتوت‌های مسلکی این ولایت نیز گفت‌وگو کرد. والی فراه درباره‌ی همکاری با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۸
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و امارتی در فراه

جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و ادارات امارتی باحضور مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مقام ولایت فراه برگزار شد. هدف از این نشست تقویت همکاری‌ها و ایجاد زمینه اشتغال برای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

BACK TO NEWS