ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون پایتخت نشست هماهنگی برگزار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۷:۲۲

ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون پایتخت به منظور تحکیم هماهنگی با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات نشست برگزار کرد.

در این نشست الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مفتی فضل الرحمن فاضل معاون امور مالی، رؤسا و شماری از آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند.

در آغاز روی موضوعات مختلف از جمله اهمیت، وظایف و مسؤلیت های عمده ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون پایتخت بحث شد.  

الحاج مولوی غلام حیدرشهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این نشست گفت که ریاست های زون به منظور ایجاد سهولت در بخش رسیدگی به مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی ایجاد گردیده است.

ایشان همچنین با اشاره به مشکلات و چالش های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای مسؤلان توصیه نمود تا در اجرای امور کاری خویش از مسؤلیت پذیری کامل و صداقت کار گیرند.

در بخش پایانی این جلسه مفتی فضل الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری از مسؤلان مراکز تعلیمات تخنیکی خواست تا در راستای تربیه نیروی ماهر و متخصص از تمامی توان خویش کارگیرند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۹:۵۵
Background image

برای ۱۱۰۰ تن از فارغان برنامه اداره و مدیریت زمینه ادامه تحصیلات عالی فراهم شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان می‌گویند که مجاهدینی که از برنامه اداره و مدیریت مراکز تعلمیات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شده اند، زمینه ادامه تحصیلات عالی فراهم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۶:۴۰
Background image

کسب مقام نخست ازسوی انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در نمایشگاه بین المللی افغانستان

دانش‌آموزان انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در رقابت میان‌گروهی که از سوی وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، میان ۲۰ تیم برگزار شده بود، موفق به کسب مقام نخست شدند. این رقابت در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۴۲
Background image

راه‌اندازی برنامه آموزشی برای مدیران مالی آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه پنج‌روزه ارتقای ظرفیت مدیران مالی ۳۴ ولایت مربوط به آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی را با همکاری متخصصان وزارت محترم مالیه برگزار. . .

BACK TO NEWS