دیدار و گفت‌وگوی مولوی غلام سعید احساس با رییس شورای علمای ولایت غور

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هیأت همراه‌اش در ولایت غور با شیخ احمد متوکل رییس شورای علمای این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود.

محترم مولوی احساس دردیدار با رییس شورای علمای غور درباره اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی صحبت نمود و ایشان افزود که این اداره یگانه مرجع است که تعلیمات تخنیکی و مسلکی را پیشکش مینماید.

معاون امور تخنیکی همچنین درباره چگونگی آموزش مجاهدین درولایت غور توضیح داد و گفت که درحال حاضر 35000 تن مجاهد درسراسر کشور در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری آموزش هستند.

در این نشست سایر موضوعات مربوط نیز مطرح گردید و ریس شورای علمای ولایت غور ضمن استقبال از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی علاوه کرد که تعلیمات تخنیکی و مسلکی میتواند کشور را به سوی خود کفایی و ترقی سوق دهد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS