دیدار و گفت‌وگوی مولوی غلام حیدر شهامت با وزیر صنعت و تجارت

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۸ - ۱۵:۳۵
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت دیدار و گفت‌وگو نمود.

دو طرف در این نشست درباره چگونگی گسترش همکاری‌ها میان هردو نهاد بحث کردند.

در آغاز این مجلس، محترم مولوی شهامت درباره فعالیت‌ها و دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه مفصل توضیحات داد.

همچنین در این نشست هردوجانب بر ایجاد رشته‌های آموزشی مطابق نیاز سکتور خصوصی تأکید کردند و فیصله شد تا در تمای زون‌های کشور، به‌اساس نیاز بازار کار رشته‌های آموزشی ایجاد گردد.

در همین حال زمینه‌سازی کارهای عملی برای محصلین در سکتورخصوصی و پارک‌های صنعتی و همین‌طور جذب فارغان ازسوی سکتور خصوصی نیز در این نشست مطرح گردید.

در پایان این نشست فیصله شد تا کمیته مشترک از میان هردو جانب ایجاد گردد و فعالیت‌ها به اساس تفاهم‌نامه انجام شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۷:۱۸
Background image

دیدار و گفتگو الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با هیأتی از کشور مالیزیا

هیأتی تخنیکی از سکتور خصوصی کشور مالیزیا در سفر به افغانستان در نشستی با الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی، دیدار و گفتگو نمود. این نشست در اداره تعلیمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست دو جانبه میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تخار و کمیته ناروی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت تخار در نشستی با مسولان ولایتی کمیته ناروی در آن ولایت نشست برگزار کرد. این نشست به منظور گسترش همکاری ها و ایجاد زمینه بهتر آموزشی برای افراد دارای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۱:۳۴
Background image

بازسازی تعمیر لیسه مسلکی تعلیمات خاص ولایت خوست

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست بخش‌هایی از لیسه مسلکی تعلیمات خاص آن ولایت را بازسازی کرد. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که آنان با همکاری دفتر. . .

BACK TO NEWS