دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزیر مخابرات و تکنالوژی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۳:۲۶

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مولوی نجیب الله حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی دیدار و گفت‌وگو نمود.

این نشست در وزارت مخابرات انجام یافت و دوطرف پیرامون تقویت همکاری‌های مشترک میان هردو اداره بحث کردند.

در آغاز جلسه وزیر مخابرات و تکنالوژی؛ اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را یکی از نهادهای مهم در کشور خواند و علاوه کرد که وزارت مخابرات در تمامی زمینه‌های با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکار است.

مولوی نجیب الله حقانی در صحبت‌هایش اضافه کرد که تخنیک و تکنالوژی در شرایط کنونی از مولفه‌های اولیه پیشرفت یک کشور به‌حساب می‌رود.

محترم مولوی حقانی همچنین با اشاره بر اهمیت سیستم‌های تکنالوژی در کشور گفت که «درحال حاضر سیستم‌های زیادی ازسوی آن وزارت تحت کار قرار دارد که با نهایی شدن آن بخش زیادی از امور ادارات دیجیتالی خواهد شد.»

ایشان بر نیاز همکاری‌های میان اداره تعلیمات تخنیکی و وزارت مخابرات تأکید نمود.

در ادامه این جلسه سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون اهداف، برنامه‌ها و دست‌آوردهای این اداره توضیحات داد.

الحاج مولوی شهامت در صحبت‌هایش علاوه کرد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ازطریق ارایه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی، در رشد و خودکفایی اقتصادی جامعه نقش مهم دارد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز بر تقویت بیشتر همکاری‌ها با وزارت مخابرات تأکید کرد و تصریح نمود که هماهنگی میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و وزارت مخابرات، باعث دست‌آوردهای بیشتری در زمینه تکنالوژی برای کشور خواهد شد.

در پایان این نشست هردو جانب بر ایجاد کمیته مشترک کاری تأکید نمودند و فیصله شد تا این کمیته هرچه زودتر ایجاد و امور شان را در هماهنگی انجام دهند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS