دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیته ناروی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۴:۱۲

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با محترم تاریا رئیس کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌گو نمود.

هردو طرف در این نشست روی چگونگی نهایی‌سازی مواد تفاهم‌نامه میان هردونهاد بحث کردند.

رئیس کمیته ناروی در این جلسه به مولوی غلام حیدر شهامت تعهد سپرد که این کمیته به اساس مواد تفاهم‌نامه، دربخش‌های مختلف ازجمله تجهیزات آموزشی، انکشاف نصاب آموزشی و ارتقای ظرفیت با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری می‌نماید.

در همین حال، محترم مولوی شهامت در صحبت‌هایش تأکید کرد که بودجه اختصاص داده شده در این بخش باید به گونه درست و شفاف به مصرف برسد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری‌های همیشگی کمیته ناروی با این اداره قدردانی کرد و خواستار گسترش همکاری‌ها در بخش‌های مختلف آموزشی نیز شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۱:۱۶
Background image

آموزش عملی شناسایی و مدیریت آفات نباتی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان بخش زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب درباره شناسایی و مدیریت آفات نباتی به گونه عملی آموزش دیدند. هدف از این برنامه، ارتقای دانش و مهارت‌های شاگردان در زمینه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۱:۱
Background image

تأکید بر ارزش بندگی در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مفتی سید حسیب‌الله سادات پیرامون ارزش، جایگاه و فضیلت‌های بندگی در اسلام به گونه مفصل صحبت نمود. وی در سخنان خویش بیان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS