جریان فراگیری آموزش های عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۱۰:۴

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در ورکشاپ این مرکز آموزشی پیرامون جریان برق به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای آنان در مورد جریان برق در اوتو برقی به صورت مفصل توضیحات ارایه نمود.

همچنین در ادامه این جلسه درسی به سوالات و پرسش های محصلین از سوی استاد پاسخ ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به گونه مستقیم جذب بازار کار میشوند

ازهمین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۳:۲
Background image

اخذ امتحان بست های خالی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در همکاری با اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی امتحان ۵ بست خالی این ریاست را برگزار کرد. در این آزمون حدود ۶۴ تن واجدین شرایط اشتراک. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۰:۳۶
Background image

ادامه کمپاین نهال شانی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین غرس نهال از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سراسر کشور ادامه دارد. در همین حال انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ روند غرس ۲۰۰ اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در این مرکز آموزشی آغاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۰:۳۱
Background image

محصلین انستیتوت مسلکی زراعت مومند دره در مورد کشت «نیشکر» ‌آموزش دیدند

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی مومند دره ولایت ننگرهار در مورد کشت و پرورش نباتات موسمي به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان این جلسه درسي برای آنان در مورد چگونگی کشت و. . .

BACK TO NEWS