جریان فراگیری آموزش های عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۶ - ۹:۳۸
TVETA

محصلین رشته تعمیرات انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان طی یک سیر علمی به شهرک سلطان غازی بابا این ولایت در مورد تقسیم بندی زمین به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای محصلین پیرامون تقسیم بندی زمین و دریافت مساحت زمین به گونه مفصل توضیحات داد و به سوالات و پرسش های آنان نیز پاسخ داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش مینماید تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۲۰
Background image

شریک‌سازی اولویت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مؤسسات

نشست شریک‌سازی نیازمندی‌ها و اولویت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با تمویل‌کنندگان و مؤسسات همکار برگزار شد. در این نشست ریاست ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیازمندی‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۱۳
Background image

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور اعضای بورد و مسؤولان مربوط، به‌منظور بررسی موضوعات مهم اکادمیک و آموزشی برگزار شد. در این نشست چگونگی توجه و توسعه برنامه استاد -. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۲
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی ازسوی اداره تنویر فکری در مراکز تعلیمات تخنیکی

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان برگزار کرد.. . .

BACK TO NEWS