جریان فراگیری آموزش های عملی محصلین انستیتوت زراعت جوند ولایت بادغیس

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۱ - ۱۴:۵۲
TVETA

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت ولسوالی جوند ولایت بادغیس در فارم تحقیقاتی آن مرکز آموزشی در مورد شاخه بری درختان به شکل عملی آموزش دیدند.

آنان در این جلسه درسی عملی پیرامون شاخه بری و روش های آن به شکل عملی آموزش دیدند.

همچنان در ادامه این درس محصلین سوالات و پرسش های شان را نیز شریک ساختند که از سوی استاد رهنما به گونه مفصل به سوالات شان پاسخ ارایه گردید.

آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باعث کاریابی برای فارغان این مراکز می‌شود. از همینرو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۱۵:۱۷
Background image

ورکشاپ انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی زبان انگلیسی دوره انستیتوت رشته‌های عمومی پایان یافت

ورکشاپ انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی زبان انگلیسی دوره انستیتوت رشته‌های عمومی که از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شده بود با حضور استادان پوهنتون‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۱۳:۵
Background image

تاکید بر گسترش همکاری‌های آموزشی؛ رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیته ناروی دیدار کرد

مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با تاریا مگنوسون واتردال رئیس کمیته ناروی برای افغانستان دیدار کرد. در این دیدار رئیس کمیته ناروی برای افغانستان بر تسریع روندهای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

BACK TO NEWS