جریان فراگیری آموزش های عملی محصلین انستیتوت زراعت جوند ولایت بادغیس

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۱ - ۱۴:۵۲
TVETA

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت ولسوالی جوند ولایت بادغیس در فارم تحقیقاتی آن مرکز آموزشی در مورد شاخه بری درختان به شکل عملی آموزش دیدند.

آنان در این جلسه درسی عملی پیرامون شاخه بری و روش های آن به شکل عملی آموزش دیدند.

همچنان در ادامه این درس محصلین سوالات و پرسش های شان را نیز شریک ساختند که از سوی استاد رهنما به گونه مفصل به سوالات شان پاسخ ارایه گردید.

آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باعث کاریابی برای فارغان این مراکز می‌شود. از همینرو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۷
Background image

سخنرانی استاد مومن حکیمی درباره عهد و پیمان بندگان با خداوند متعال

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، استاد حمزه مؤمن حکیمی درباره عهد و پیمان مسلمانان با خداوند متعال سخنرانی نمود. وی با استناد به آیات مبارک سوره فاتحه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۶
Background image

توزیع بسته‌های کاری برای خانواده‌های نیازمند ازسوی آمریت تخنیکی بامیان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با همکاری برنامه جهانی غذا (WFP) ، برای ۵۰ تن از زنان فارغ‌شده برنامه آموزش مهارت‌های حرفوی، بسته‌های ابزار کار توزیع کرد. این برنامه در چارچوب پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

BACK TO NEWS