جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی سید خیل ولایت پروان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۶
TVETA

محصلین رشته وترنری انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در چارچوب آموزش های عملی، پیرامون حشرات به شکل عملی آموزش دیدند.

در این جلسه، استاد رهنما، موضوع «فایلم بندپایان» را به‌صورت علمی و عملی برای محصلین تشریح نموده و به سوالات و پرسش های آنان نیز پاسخ ارایه نمود.

این فعالیت‌ها بخشی از آموزش ها در انستیتوت های مرتبط به اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است که به هدف ارتقای مهارت‌های عملی محصلین و آمادگی آن‌ها برای ورود به بازار کار برگزار می‌گردد.

رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر اهمیت آموزش‌های عملی تأکید دارد و تلاش می‌کند تا با فراهم‌سازی امکانات لازم، زمینه‌های یادگیری مؤثر را برای محصلین فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS