جریان آموزش عملی محصلین رشتۀ برق انستیتوت میخانیکی پلخمری

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۹:۴۶
Baghlan

محصلین رشتۀ برق انستیتوت میخانیکی شهر پلخمری ولایت بغلان برای کارهای عملی/پرکتیک از ریاست شرکت برق بغلان دیدار کردند.

محصلین در این جلسۀ درسی، بخش‌ها و وسایل مختلف ریاست برق بغلان را به‌گونۀ عملی آموزش دیدند.

آموزش‌های عملی محصلین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌آنان کمک میکند تا بعد از فراغت در بازاز صاحب کار شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از رؤسای بخش‌های مختلف این اداره در معاونیت امور تخنیکی برگزار گردید. در آغاز این برنامه، فیصله‌های نشست قبلی بورد اکادمیک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۶
Background image

ایجاد کلینیک حیوانی برای دانش‌آموزان بخش وترنری

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان به منظور تقویت بخش عملی آموزش دانشجویان رشته‌های وترنری و زراعت، کلینیک صحی حیوانی را در یکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ایجاد کرد. این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۵۰
Background image

برگزاری سمینار علمی و آموزشی تحت عنوان معرفی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مسئولان انستیتوت کثیرالرشتوی کروخ در ولایت هرات، سمیناری را تحت عنوان «معرفی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی» برای دانش‌آموزان، استادان و کارمندان جدیدالتقرر این انستیتوت برگزار کردند. این. . .

BACK TO NEWS