تصاویر از جریان کار عملی شاگردان رشته تخنیک موترانستیتوت نفت و گاز بلخ

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۷ - ۹:۴
practical work

محصلین رشته تخنیک موتر انستیتوت نفت و گاز بلخ تحت استاد جمشید نظری در ورکشاپ تخنیک موتر سرگرم کارهای عملی هستند.

60 درصد آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغ التحصیلان این مراکز پس از فراغت، مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تربیه نیروی کار ماهر و متخصص از اهداف اصلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS