برگزاری مراسم جشن فراغت دانش‌آموزان مراکز تعلیمات تخنیکی کوهدامن

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۱:۵۶

مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولسوالی‌های کوهدامن ازجمله انستیتوت کثیرالرشتوی کلکان، ولسوالی میربچه کوت و ولسوالی شکردره مراسم جشن فراغت برگزار کردند.

در مراسم فراغت این دانش‌آموزان که تعداد شان حدود 100 نفر گزارش شده است؛ شماری از مسئولان محلی، علما و بزرگان قوم اشتراک سخنرانی داشتند.

سخنرانان در این مراسم تصریح نمودند که تعلیمات تخنیکی و مسلکی یکی از نیازهای اساسی جامعه در شرایط امروز است. آنان هنگام سخنرانی بر گسترش و تقویت این آموزش‌ها نیز تأکید کردند.

در هیمن حال نجیب الله امین آمر اطلاعات و ارتباط عامه و سخنګوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم فراغت دانش‌آموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلیک نیز صحبت نمود.

ایشان در صحبت‌هایش گفت که تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای پیشرفت و خودکفایی جامعه بسیار مهم است و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این زمینه برنامه‌های مهمی روی دست دارد.

محترم امین با اشاره با آیات قرآن عظیم الشان و احادیث مبارک توضیح داد که تخنیک و مسلک در دین مبارک اسلام جایگاه بلند دارد و تأکید کرد که آموختن علوم تخنیکی و مسلکی در شرایط کنونی فرض است.

او در بخش دگر از صحبت‌هایش، زمینه‌سازی برنامه آموزش اداره و مدیریت برای مجاهدین را یکی از برنامه‌های مهم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواند و گفت که این اداره در تمامی زمینه‌ها دست‌آورد داشته است.

در بخش پایان این برنامه، یک تن از فارغان که به نمایندگی از دانش‌آموزان فارغ‌شده صحبت می‌کرد؛ از ا.ا.افغانستان خواست تا زمینه پیشرفت و اشتغال‌زایی جوانان تلاش نماید.

این مراسم با اهدای تصدیق‌نامه به فارغان پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۳۷
Background image

دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آمریت تخنیکی لغمان

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرشان به ولایت لغمان رفتند و در آنجان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار نمودند. آنان در دیدارشان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۹
Background image

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ فعالیت‌ها و دست‌آوردها

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، به عنوان رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بیشتر از سه سال گذشته نقش برجسته‌ای در تحول و پیشرفت بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور ایفا کرده است. ایشان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۷
Background image

گشایش مرکز کاریابی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

یک مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت لغمان گشایش یافت. در همین حال ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در. . .

BACK TO NEWS