برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای مجاهدین امارت اسلامی در لغمان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲ - ۱۱:۱
لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برای مجاهدین امارت اسلامی که به‌تازگی در ادارات ملکی و نظامی استخدام شده، برنامه ارتقای ظرفیت برگزار کرد.

محمد اکرام الکوزی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی لغمان می‌گوید که در این دوره آموزشی 80 نفر اشتراک کرده‌اند و قرار است طی یک ماه مهارت‌های اداره، مدیریت و کپیوتر را بیاموزند.

آقای الکوزی می‌افزاید که برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای مأمورین دولتی ادامه خواهد داشت.

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در اکثریت ولایت‌ها برای مجاهدین و کارمندان تازه‌تقرر دوره‌های آموزشی و ارتقای ظرفیت برگزار کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۹:۴۲
Background image

دیدار معاون امور مالی و اداری با مسئولان و دانشجویان مراکز تعلیمات تخنیکی سمنگان

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت سمنگان، با و دانشجویان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۰:۰
Background image

تأکید رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت امر بالمعروف بر اهمیت سیرت و صورت مسلمانان

در برنامه اصلاحی و آموزشی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، محترم شیخ محب‌الله مخلص رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت محترم امر بالمعروف، پیرامون سیرت و صورت مسلمانان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۹:۲
Background image

هیئت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان با سفیر امارت اسلامی افغانستان در اندونیزیا دیدار کرد

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی و انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر رسمی خویش به اندونیزیا، با محترم سعدالله بلوچ سفیر افغانستان در. . .

BACK TO NEWS