برگزاری برنامه آگاهی دهی به منظور معرفی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مأمورین خدمات ملکی به کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ - ۸:۵۷
tvet16

طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مأمورین خدمات ملکی، به کارمندان بخش های مختلف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، طی سیمینار آموزشی، معرفی شد.

عبدالوارث اسکندری، رییس منابع بشری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در آغاز این برنامه، از کمیسیون اصلاحات اداری به خاطر ایجاد طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین دولتی قدردانی نموده و گفت که تعدیل طرزالعمل مذکور نیاز مبرم ادارات دولتی بود، زیرا تاکنون طرزالعمل مؤثر برای ارزیابی اجراآت کارمندان خدمات ملکی وجود نداشت.

آقای اسکندری افزود : رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی انتظار دارد که طرزالعمل جدید ارزیابی، به گونه هدفمند و مؤثر اجراء شود، تا پروسه ارزیابی به صورت درست تطبیق شود و شایسته سالاری در آن تضمین گردد.

در ادامه آقای اسکندری علاوه نمود که این اداره برای تطبیق طرزالعمل جدید، همکاری لازم را با کمیسیون اصلاحات اداری انجام خواهد داد.

آقای احمد فواد معروفی، کارشناس نظارت و مدیریت کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی، ضمن مهم خواندن تطبیق طرزالعمل جدید، گفت این طرزالعمل به شیوۀ کارشناسانه مورد بازنگری قرارگرفته و سعی شده است که در آن حقوق کارمندان ضایع نگردد و جلو هرگونه استفاده غیر مجاز گرفته شود. وی افزود این طرزالعمل هم برای رعایت حقوق کارمند مؤثر است و هم برای آمرین مستقیم و آمر مافوق سهولت های لازم را فراهم کرده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۵۴
Background image

راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت برای استادان تعلیمات خاص بلخ

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ برای استادان و کارمندان لیسه مسلکی تعلیمات خاص ولایت بلخ برنامه ارتقای ظرفیت برگزار نمود. در این برنامه درباره خط بریل که مخصوص نابینایان هست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۹
Background image

تأکید والی کابل بر نقش شهروندان در غرس نهال

کمپاین نهال‌شانی به ابتکار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و سخنرانی شماری از مقامات ازجمله محترم ملا امین الله عبید والی کابل راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۴۱
Background image

ترمیم وسایط نقلیه ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره چگونگی «اشترنگ موتر» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه برای دانش‌آموزان چگونگی عارضه‌یابی اشترنگ‌های برقی و. . .

BACK TO NEWS