برنامه های ارتقای ظرفیت استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پایان یافت

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۲:۱۳

برنامه ارتقای ظرفیت استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی که پیشتر از سوی ریاست ارتقای ظرفیت استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه اندازی گردیده بود، پایان یافت.

برنامه در اکثریت ولایات  کشور از جمله کندهار، بلخ، پنجشېر، هرات، نیمروز ، غزني، میدان وردگ، پکتیکا، دایکندی، غور، فاریاب، سمنگان، کندز، بغلان، کنر، پکتیا وننگرهار راه اندازی گردیده بود.

قابل ذکر دانسته میشود که در حدود ۴۵۰ استاد مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور در این برنامه در مدت ۷ روز پیرامون «کیفیت تدریس» توسط ماستر ترینران ورزیده آموزش دیدند.

هدف از برگزاری آن بهتر شدن امور تدریسی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی و بلند بردن سطح دانش و آگاهی استادان عنوان شده است.

این درحالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا با راه اندازی برنامه های مختلف ارتقای ظرفیت برای استادان و کارمندان این اداره کیفیت را در امور کاری بیشتر سازند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۰:۱
Background image

برگزاری نشست اصلاحی و آموزشی هفته‌وار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان این اداره برنامه اصلاحی و آموزشی برگزار نمود. مفتی نجم الدین حقانی رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی امروز حین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۲۲
Background image

آموزش عملی «ای سی ام» برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره ای سي موتور (ACM) به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی تحت نظر استاد بخش مربوطه و به‌هدف تقویت مهارت‌های عملی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۷
Background image

امضای تفاهم نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی تخار و پوهنتون آن ولایت

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت تخار در نشستی با ریاست پوهنتون آن ولایت تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. این تفاهم‌نامه شش بند دارد که بر بنیاد آن همکاری‌های علمی میان بخش تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS