بازدید سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از انستیتوت ناشنوایان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۴ - ۱۳:۴۲
انستیتوت ناشنوایان

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از انستیتوت مسلکی ناشنوایان کابل بازدید کردند.

آقای شهامت در جریان این بازدید، امکانات آموزشی انستیتوت ناشنوایان را بررسی و مشکلات شاگردان و محصلین را نیز شنید.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی رفع ضرورت و مشکلات این انستیتوت اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS