بازدید سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از انستیتوت‌ هنرهای زیبا صنایع

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۷ - ۱۳:۶
بازدید سرپرست اداره

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع کابل بازدید کرد.

آقای شهامت در جریان این بازدید، ضمن بررسی وضعیت انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع، مشکلات استادان را شنید و به آمر انستیتوت، برای رسیدگی به برخی از موضوعات از جمله تعیین سرنوشت شماری از تابلوهای گالری هنرهای اسلامی هدایات لازم را صادر کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۸:۵۷
Background image

اشتراک مراکز تعلیمات تخنیکی پکتیا در دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی

دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی در ولایت پکتیا آغاز گردید. در این نمایشگاه سه روزه تولیدات عملی، نوآوری‌ها و ابتکارات مختلف استادان، شاگردان و محصلان تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

برگزاری سمینار «انتخاب مسیر شغلی» در انستیتوت اداره و حسابداری

سیمینار آموزشی و مشاوره‌ای تحت عنوان «انتخاب مسیر شغلی» از سوی مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی انستیتوت اداره و حسابداری کابل، با همکاری مؤسسه «نگرش سبز» برگزار شد. در این برنامه نزدیک به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۱:۱۷
Background image

سیستم دیجیتالی گدام‌داری از سوی ریاست تکنالوژی معلوماتی معرفی شد

سیستم گدام‌داری دیجیتالی از سوی مسئولان ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری این اداره، برای مسئولان. . .

BACK TO NEWS