بازدید رییس عمومی امور تعلیمی و تحصیلی از انستیتوتهای اتو میخانیکی و اکادمی تربیه معلم کابل
استاد گل محمد سجاد، رییس عمومی تعلیمی و تحصیلی و لعل پادشاه فقیرزاده، رئیس ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی از جریان امتحانات انستیتوت اتومیخانیکی و انستیتوت اکادمی تربیه معلم کابل بازدید کردند.
هدف از این بازدید، نظارت از جریان امتحانات این دو مرکز آموزشی بود.
رئیس ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی با تأکید بر شفافیت در امتحانات گفت که باید امتحانات بهگونه شفاف برگزار شود تا حق هیچ شاگردی ضایع نشود.
رییس امور تعلیمی و تحصیلی ضمن تأکید بر شفافیت گفت: «یک شاگرد به مثابه فرزند یک استاد است، بنابراین هیچ پدری نمیخواهد فرزندش در امتحان ناکام بماند، ما آمده ایم تا از شفافیت امتحانات شما نظارت نمایم».
آقای سجاد علاوه کرد که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی با تلاش فروان و همکاری وزارت تحصیلات عالی، توانسته است فیصدی نمرات پذیریش فارغان انستیتوتها در پوهنتونهای دولتی را کاهش دهد.
