انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی تقدیر شد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۰:۵۹
tveta

محمد اسمعیل نوری آمر انستیتتوت زراعت و پروسس مواد غذایی از سوی مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقدیر شد.

مفتی سید احسان الله قاسمی، رییس امور متعلمین و محصلین هنگام اهدای تقدیرنامه به محمد اسمعیل نوری گفت که این تقدیرنامه به‌پاس خدمات خوب در انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی، اهدا می‌شود.

رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش میکند تا با تطبیق اصل «مکافات و مجازات» کیفیت را در سطوح مختلف این اداره بلند ببرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۴:۳۰
Background image

برنامه آموزشی درباره سیستم دیجیتال مدیریت اسناد اداری برگزار شد

وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به‌منظور تسریع روند دیجیتال‌سازی ادارات دولتی و توسعه حکومت‌داری الکترونیکی، سیستم دیجیتال مدیریت اسناد و مکاتیب اداری را ایجاد و راه‌اندازی کرده. . .

BACK TO NEWS