اشتراک مولوی غلام حیدر شهامت در جشن فراغت محصلین انستیتوت وایگل

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۱۰:۰
TVETA

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم جشن فراغت محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی وایگل نورستان اشتراک و سخنرانی نمود.

ایشان در این مراسم، فراغت محصلین را مبارک گفت و افزود که آنان پس از فراغت در قبال کشور مسئولیت‌های زیاد دارند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین علاوه نمود که تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای پیشرفت کشور مهم است و جوانان باید از این آموزش‌ها در راستای انکشاف و ترقی افغانستان استفاده نمایند.

سایر سخنرانان نیز در این مراسم بر اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود و از فارغان خواستند تا برای ترقی افغانستان تلاش نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۵:۶
Background image

یادگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز فاریاب

فراگیری دروس عملی در جریان دوره های آموزشی برای محصلین در ایجاد اشتغال و دریافت فرصت های کاری در بازار کار کمک می کند. با توجه به اهمیت این آموزش ها محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۹:۲۱
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی مرکز فراه

دانش آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت فراه طی یک سیر علمی به ریاست برشنای آن ولایت در مورد لین های برق به شکل عملی آموزش دیدند. دانش‌آموزان در ریاست برشنای آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۵:۳۷
Background image

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

جلسه بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره برگزار شد. در آغاز این نشست، روی فیصله‌های جلسه قبلی بورد اکادمیک. . .

BACK TO NEWS