اشتراک معاون امور تخنیکی و مسلکی در مراسم فراغت دانش‌آموزان انستیتوت سجادیه بلخ

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۹:۵۲

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرش به ولایت بلخ، در مراسم فراغت دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولسوالی سجادیه اشتراک و سخنرانی کرد.

در این مراسم شماری از مسئولان محلی، علما و بزرگان ولایت بلخ نیز اشتراک داشتند.

در آغاز این مجلس رئیس معارف ولایت بلخ درباره اهمیت علوم تخنیکی و مسلکی صحبت نمود و گفت که آموزش‌های تخنیکی و مسلکی سبب پیشرفت و خودکفائی کشور می‌گردد.

ایشان درباره همکاری‌های بیشتر با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ نیز اطمینان داد.

در همین حال مولوی نورالله صلاح‌الدین امینی رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این مراسم گفت که آنان تلاش دارند تا درهمکاری با سایر نهادها زمینه‌های پیشرفت علوم تخنیکی و مسلکی را مساعد سازند.

او از همکاری‌های ریاست معارف ولایت بلخ با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز اظهار قدردانی و سپاسگزاری کرد.

در ادامه این نشست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی در این مراسم گفت که آموزش‌های تخنیکی و مسلکی برای پیشرفت و آبادی جامعه بسیار مهم است.

ایشان در صحبت‌هایش توضیح داد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تمامی زمینه‌های آموزش‌های مسلکی را برای جوانان مساعد می‌سازد.

سایر سخنرانان نیز در این مراسم بر اهمیت آموزش‌های مسلکی و تخنیکی تأکید کردند و مراسم با اهدای تصدیق‌نامه به فارغان و دعای خیر برای افغانستان پایان یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۵۳
Background image

نشست هماهنگی و همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی ننگرهار با بانک ملی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های دوجانبه، نشستی مسئولان بانک ملی در آن ولایت برگزار کرد. هر دو طرف در این نشست پیرامون گسترش همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۰:۲۷
Background image

هیئت سازمان ملل متحد با مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان دیدار کرد

هیئتی به ریاست برونو لمارکیس معاون انکشافی و نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان با استاد شاه‌ولی احمدی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌گو نمود. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۸:۵۷
Background image

نمایش نوآوری‌های مراکز تعلیمات تخنیکی در نمایشگاه تولیدات داخلی غزنی

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت غزنی می‌گویند که شماری از نوآوری‌ها و اختراعات دانش‌جویان و محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در نمایشگاه تولیدات داخلی در این ولایت. . .

BACK TO NEWS