ادامه دیدارها از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۲

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ، وضعیت انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه و همچنین انستیتوت اداره و حسابداری مرکز را بررسی نمودند.

آنان مشکلات و چالش های مراکز آموزشی را از نزدیک دیدند و در زمینه رسیدگی به آن وعده همکاری دادند.

در همین حال این هیأت از مسئولان این مراکز خواست تا در زمینه دروس عملی به شاگردان بیشتر تلاش نمایند.

هدف از این سفر، بررسی وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات عنوان شده‌است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS