اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سراسر کشور نزدیک به ۸۰ هزار نهال غرس کرد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۳۰

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در هماهنگی با آمریت‌ها و مراکز آموزشی مربوطه در ولایات مختلف کشور، در یک اقدام گسترده و هماهنگ، موفق به غرس حدود ۸۰ هزار نهال در مراکز تعلیمی و محیط‌های آموزشی تحت پوشش این اداره گردید.

این اقدام به هدف ترویج فرهنگ محیط‌زیستی، تقویت فضای سبز، و فراهم‌سازی محیط سالم و با طراوت برای دانش‌آموزان و محصلین راه‌اندازی گردیده است.

این برنامه‌ که در جریان فصل نهال‌شانی سال روان خورشیدی اجرا شد، در برگیرنده مشارکت مستقیم دانش‌آموزان، استادان و کارکنان مراکز تخنیکی و مسلکی در غرس و مراقبت از نهال‌ها می‌باشد.

گفتنیست که نهال‌های غرس‌شده شامل گونه‌های مختلف مثمر و غیرمثمر می‌باشند که با در نظرداشت اقلیم و شرایط محیطی هر منطقه، انتخاب و توزیع گردیده‌اند.

در جریان این کارزار، تیم‌های موظف نظارت و ارزیابی نیز از چگونگی تطبیق برنامه در مراکز مختلف بازدید به عمل آورده و تلاش کردند تا تطبیق آن را منظم، معیاری و دوام‌دار سازند.

هدف تطبیق این برنامه بلندبردن آگاهی محیط‌زیستی، ترویج فرهنگ سبزسازی، و همچنین نقش دادن به محصلین در حفاظت از طبیعت است.

رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنبن تأکید دارند که آموزش‌های تخنیکي و مسلکی باید در کنار مهارت‌های تخنیکی، ارزش‌های انسانی، اخلاقی و مسئولیت‌پذیری در قبال محیط زیست را نیز در بر گیرد.

این برنامه در عین حال نشان‌دهنده تعهد اداره در قبال محیط زیست است، گام مؤثری در جهت زیباسازی مراکز آموزشی، تقویت روحیه همکاری، و ایجاد محیطی سالم برای آموزش و یادگیری نیز محسوب می‌گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۱۵
Background image

آغاز برنامه حرفوی " ترمیم وسایل برقی " ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه راه‌اندازی آموزش برنامه‌های حرفوی، اینبار برنامه آموزشی حرفوی سه ماهه را در ولسوالی فرخار ولایت تخار دربخش ترمیم وسایل برقی راه‌اندازی نمود. در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۳:۴۳
Background image

آموزش اندازه‌گیری ولتاژ برق در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش‌آموزان رشته الکتروتخنیک انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره اندازه‌گیری ولتاژ برق آموزش دیدند. آنان چگونگی استفاده از «میگر» و همچنین اندازه‌گیری دوره برقی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

کشت و زرع نبات «هیل» برای اولین بار ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

انستیتوت زراعت و وترنری ولایت بامیان برای اولین بار در کشور، روند کشت و زرع نبات «هیل» را به شکل آزمایشی راه‌اندازی نمود. در این مرکز آموزشی، چگونگی کشت و زرع این نبات به دانش‌آموزان به. . .

BACK TO NEWS