اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با دو نهاد تحصیلی کشور ازبکستان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۱۵:۳۶
TVETA

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با «اویبک عبدالمومین اوف» رئیس انستیتوت کارآفرینی و پیداگوژِی « دنائو » و همچنین «مرکز آموزش شهروندان افغان» تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد.

این دو نهاد در کشور ازبکستان دربخش‌های آموزش فعالیت دارند.

به اساس این تفاهم‌نامه، انستیتوت کارآفرینی کشور ازبیکستان «نائو» و «مرکز آموزش شهروندان افغان» در بخش‌های مختلف با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری می‌نماید.

در این تفاهم‌نامه آمده است که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی استادان و محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را برای فراگیری برنامه‌های آموزشی به کشور ازبکستان می‌فرستد.

همچنین همکاری این دو نهاد در زمینه نصاب آموزشی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز از مواد این تفاهم‌نامه است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام امضای تفاهم‌نامه با رئیس انستیتوت کارآفرینی «نائو» گفت که این اداره تمامی زمینه‌ها و شرایط را بخاطر عملی شدن مواد تفاهم‌نامه آماده می‌سازد.

درسوی دگر رئیس انستیتوت «دیناو» ضمن قدردانی از میزبانی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ابراز امیدواری نمود تا همکاری‌های مشترک میان هردو نهاد گسترش یابد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۸:۵۷
Background image

فراغت 25 تن از محبوسین، از برنامه آموزشی ترمیم موبایل آمریت تعلیمات تخنیکی دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی به اساس تفاهم‌نامه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اداره امور زندان‌ها، برای محبوسین آن ولایت برنامه آموزشی برگزار کرد. این برنامه در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۴۵
Background image

نمایش ابتکارات مراکز تعلیمات تخنیکی فراه در نمایشگاه تولیدات داخلی

بخشی از ابتکارات و نوآوری‌های استادان و دانش‌آموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فراه در نمایشگاه تولیدات داخلی که در آن ولایت راه‌اندازی گردیده بود، به نمایش گذاشته شد. این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

از فقر تا عمران زمین؛ اسلام دین پیشرفت و سازندگی است

در ادامه سلسله برنامه‌های اصلاحی و تربیتی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مولوی محمد ابراهیم سادات برای کارمندان این اداره سخنرانی نمود. وی در صحبت‌هایش گفت که اسلام نه. . .

BACK TO NEWS