آمر انستیتوت تعلیمات تخنیکی و مسلکی روشندلان کابل تقدیر شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۶ - ۱۵:۴۹
TVETA

محترم نورمحمد فیضی آمر انستیتوت تعلیمات تخنیکی و مسلکی روشندلان ولایت کابل در مراسمی ازسوی الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقدیر گردید.

محترم مولوی شهامت هنگام سخنرانی در مراسم تقدیر آمر انستیتوت روشندلان گفت که مسئولین نظام اسلامی در پیشگاه خداوند بزرگ و مردم پاسخگو هستند از اینرو آنان باید کارهای شان را به گونه درست انجام دهند.

ایشان همچنین علاوه کرد که تلاش‌های آقای فیضی در راستای خدمت‌گذاری در انستیتوت روشندلان قابل تقدیر و ستایش است.

در هیمن حال استادان و مسئولین انستیتوت روشندلان کابل از رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به پاس خدمتگذاری و توجه بیشتر رهبری این اداره به افراد دارای معلولیت بینایی وناشنوایی سپاسگذاری نمودند.

این درحالی است که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تمامی امکانات و سهولت‌های لازم را در مراکز تعلیمات خاص برای افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی مهیا ساخته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS