آغاز نظارت و بررسی اسناد اداری مکاتب و انستیتوت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ - ۱۱:۲۷
tveta78

روند نظارت و بررسی اسناد اداری متعلیمن و محصلین مکاتب و انستیتوت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد.

به همین منظور هیاتی به ریاست محترم سید عباس ایوبی؛ رییس امور متعلیمن و محصلین از انستیتوت‌های زراعت و وترنری و هنرهای زیبا کابل بازدید کرد.

قرار است این هیأت تمام اسناد مکاتب و انستیتوت‌های تخنیکی و مسلکی را بررسی کند و همچنین بعد از پیداکردن نواقص، فرمت مشخصی را برای تنظیم اسناد ارایه کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

تقدیر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

امروز در نشست اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از کارمندان این اداره مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند. این برنامه بخاطر اعلان نتایج امتحان مسایل دینی راه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۸:۵۷
Background image

تهیه و خریداری سولر و آب‌بازک برای انستیتوت حسابداری بدخشان

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان می‌گویند که که مردم محل در همکاری با این آمریت برای انستیتوت اداره و حسابداری سولر و آب‌بازک خریداری نمودند. با این حال مشکل کمبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۹:۵۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست تعلیمات تخنیکی زون غرب و پوهنتون جامی

در نشستی میان مسئولان ریاست زون غرب تعلیمات تخنیکی و مسلکی و پوهنتون جامی تفاهم‌نامه همکاری امضاء شد. هدف از امضای این تفاهم‌نامه تقویت همکاری‌های علمی و تحقیقی، ارتقای ظرفیت‌های آموزشی. . .

BACK TO NEWS