ایجاد کلینیک حیوانی برای دانش‌آموزان بخش وترنری

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۶

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان به منظور تقویت بخش عملی آموزش دانشجویان رشته‌های وترنری و زراعت، کلینیک صحی حیوانی را در یکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ایجاد کرد.

این ابتکار، گام مهمی در جهت پیوند آموزش نظری با مهارت‌های عملی و پاسخگویی به نیازهای واقعی بخش مالداری و صحت حیوانی برای دانش‌آموزان محسوب می‌شود.

دانشجویان اکنون می‌توانند تحت نظارت مستقیم استادان، مهارت‌های تشخیص بیماری‌ها، واکسیناسیون، جراحی‌های ساده و مدیریت صحی حیوانات را به صورت عملی فرا بگیرند.

به گفته یکی از استادان رشته وترنری در ولایت پروان «ایجاد کلینیک صحی حیوانی تحول بزرگی در کیفیت آموزش ایجاد خواهد کرد است. چون دانش‌آموزان می‌توانند به صورت عملی روی تشخیص و درمان حیوانات کار نمایند.

در همین خال یکی از دانشجویان صنف عملی رشته وترنری با ابراز خوشحالی گفت: «قبلاً فقط در کتاب‌ها بیماری‌ها را می‌خواندیم، اما حالا در کلینیک خودمان حیوانات را معاینه می‌کنیم، نمونه خون می‌گیریم و حتی در برخی درمان‌ها شرکت می‌کنیم.»

مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان که آنان در زمینه تقویت آموزش‌های عملی برنامه‌های مختلف روی دست دارند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS