برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۱۱:۱۶

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری معاونیت تفتیش ریاست لوی نظارت و تعقیب فرامین برای کارمندان این اداره برنامه ارتقای ظرفیت برگزار کرد.

در این برنامه آموزشی ۱۱ تن از کارمندان ریاست تفتیش داخلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اشتراک دارند که طی هفت روز کاری پیرامون اصول تفتیش آموزش میبینند.

به گفته مسولان در ریاست امور کارکنان هدف از برگزاری این برنامه بلند بردن ظرفیت کارمندان در بخش های تفتیش و بررسی میباشد.

این در حالیست که ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره با برگزاری برنامه های مشابه تلاش دارد تا ظرفیت کارمندان در این اداره را را افزایش دهد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

BACK TO NEWS