فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشوی دایمیرداد میدان وردک

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۹:۳۷

دانش‌آموزان صنوف یازدهو و دوازدهم انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک طی یک جلسه درسی در مورد کانکریت ریزی به شکل عملی آموزش دیدند.

در این جلسه درسی دانش‌آموزان تحت نظر استاد و با اجرا نمودن فعالیت های مشترک در زمینه کانکریت طریقه معیاری کانکریت ریزی را فراگرفتند.

همچنین در ادامه استاد رهنما برای آنان پیرامون اجزای کانکریت از جمله ریگ، جغل، سمنت و مخلوط نمودن آن به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

با توجه به اهمیت دروس عملی، 60 درصد دروس در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه عملی تدریس می شود این دروس در راستای ارتقای مهارت های حرفوی محصلین نقش مهم و ارزنده را ایفا می کند.

در همین حال رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند فراگیری آموزش های عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با مسئولان اولین بانک قرضه‌های کوچک (FMFB)

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون و وارسی‌کننده اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان بانک قرضه‌های کوچک دیدار و پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه حمایت از کارآفرینان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۰:۳۹
Background image

بازدید معاون امور مالی و اداری از مراکز آموزشی ولایت کندز

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأت همراه‌اش از مراکز آموزشی، دیپوی اجناس و انستیتوت تخنیکی ولایت کندز بازدید کرد. در جریان این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۰:۳۱
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک مالیزیا

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر به کشور مالیزیا، با رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک مالیزیا (UPTM) دیدار و از بخش‌های مختلف این پوهنتون بازدید کرد.. . .

BACK TO NEWS