محصلین انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان در مورد تزریق ادویه های حیوانی آموزش دیدند

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۱

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به کلینیک صحت حیوانی گلدان در آن ولایت پيرامون روش های تزریقی ادویه جات در حیوانات را به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان این سیر علمی تحت نظر استاد رهنما با انجام دادن فعالیت های مشترک مربوط به درس با مفاهیم و چگونگی روشهای تزریق ادویه جات در حیوانات آشنایی حاصل کردند.

همچنان محصلین نیز سوالات شان را در رابطه به روشهای تزریق ادویه جات با استاد شریک ساختند. که از سوی استاد به سوالات شان پاسخ های همه جانبه نیز ارایه گردید.

آموزش های عملی به محصلین کمک میکنید تا آنان پس از فراغت در بازار کار جذب شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۲۱
Background image

برگزاری ورکشاپ «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور»

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان ورکشاپ یک‌روزه تحت عنوان «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور» برگزار کرد. در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۹
Background image

گفت‌وگو درباره زمینه‌های همکاری مشترک میان اداره تعلیمات تخنیک با «FBL USA»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم جلال سلطان رئیس بنیاد «FBL USA» دیدار و گفت‌وگو نمود. گفتنیست که « FBL USA» یک بنیاد خیریه در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۱
Background image

اهدای ده‌ها جلد کتاب علمی به انستیتوت کثیرالرشتوی چک

به منظور غنی‌سازی کتابخانه انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردگ، ده‌ها جلد کتاب مختلف ازسوی محترم مدیر فهیم حبیبی اهداء شد. این کتاب‌ها در بخش‌های طب، انجنیری، برق، اقتصاد، زراعت،. . .

BACK TO NEWS