جزئیات طرح آموزش مجاهدین ارایه شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳ - ۱۲:۳۴
tveta

جزئیات طرح آموزش مجاهدین که ازسوی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تهیه گردیده است؛ در مرکز رسانه‌های حکومت ارایه شد.

محترم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام جزئیات طرح آموزش مجاهدین را توضیح داد.

ایشان گفت که «یکی از آروزهایش در دوران جهاد، آموزش مجاهدین بود و خوشحال است که این آرزو محقق گردیده‌است.»

در همین حال، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افزود که بر بنیاد طرح آموزش مجاهدین، آنان در دوره‌های لیسه و انستیتوت آموزش می‌بینند.

همچنین محترم مولوی شهامت تصریح کرد که با تطبیق این طرح مشکل مهارت‌های مدیریتی و تخصصی در ادارات از میان برداشته خواهد شد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی افزود که بر بنیاد طرح آموزش مجاهدین، هر دوره آموزش برای آنان، یک‌ونیم سال در نظر گرفته شده‌است.

در ادامه این کنفرانس استاد عبدالهادی مجاهد، مشاور تخنیکی مقام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت نمود. ایشان گفتند که «هدف از تهیه و تطبیق طرح آموزش مجاهدین، حمایت از مجاهدینی است که از ادامه دروس باز مانده اند.»

استاد مجاهد همچنین با اشاره به مدیریرت امور کشور بعد از پایان اشغال گفت که مجاهدین در بخش مدیریت توانایی‌ها و مهارت‌ها خوبی دارند.

ایشان همچنین توضیح دادند که نصاب آموزشی برای مجاهدین به‌صورت اختصاصی تهیه شده‌است و آنان در دوره‌های آموزش مهارت‌های مختلف اداره و مدیریت را پیدا خواهند کرد.

در پاین ارایه این طرح، به سوالات و پرسش‌های رسانه‌ها نیز پاسخ داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS