جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۶ - ۱۳:۱۵
اصلاحی

جلسه اصلاحی هفته‌وار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور کارمندان این اداره برگزار شد.

در این جلسه مولوی عبدالحی، امام جماعت مسجد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره ارزش وقت سخنرانی کرد.

وی با اشاره به آیات سوره وَالْعَصْرِ قرآن کریم گفت که «باید ارزش وقت را بدانیم و کارشایسته انجام دهیم».

این جلسه با دعای خیر برای تحکیم صلح و ثبات در کشور پایان یافت

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS