تدریس عملی چگونگی انجام سروی منابع آب برای محصلین انستیتوت انرژی و آب

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۵ - ۱۳:۲۴
انرژی و آب

محصلین دیپارتمنت انجنیری منابع آب انستیتوت انرژی و آب، در جریان آموزش عملی سروی منابع آب را آموختند.

استادان راهنما در ابتدا چگونگی کار با دستگاه «لیول» را برای محصلین تدریس کردند.

همچنین استادان، شاگردان را راهنمایی کردند که چگونه می توانند به طریقه‌های مختلف ساحه مورد نظر را سروی و در نتیجه نقشه ساحه را ترسیم کنند.

بیش از 60 درصد آموزش مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. شاگردان و محصلین این مراکز، پس از فراغت از این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۰
Background image

دیدار رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک‌کنندگان برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان زون‌ها

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در روز پایانی برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان هشت زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور، با اشتراک‌کنندگان این برنامه دیدار و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

برای اولین بار امتحان کانکور اختصاصی برای ناشنوایان و نابینایان برگزار شد

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره محترم عمومی امتحانات برای اولین بار برای دانش آموزان مراکز تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، امتحان کانکور اختصاصی راه‌اندازی نمود.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۲۱
Background image

دیدار و گفت‌وگو رئیس ارتباط خارجه با مسئول پروگرام‌های حرفوی موسسه « داکار»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم مجیب الرحمن فایز مسئول پروگرام‌های حرفوی مؤسسه «داکار» دیدار و گفت‌وگو نمود. هردو طرف در این نشست. . .

BACK TO NEWS