پیام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به مناسبت روز جهانی معلم!

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۵ - ۱۱:۳۴
روز جهانی معلم

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد الله رب العالمين والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين اما بعد:

لَقَد مَنَّ اللَّهُ عَلَى المُؤمِنينَ إِذ بَعَثَ فيهِم رَسولًا مِن أَنفُسِهِم يَتلو عَلَيهِمْ آياتِهِ وَيُزَكّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتَابَ وَالحِكْمَةَ وَإِن كَانُوْا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ (الایة) اَوْ کَمَا قَالَ رَسُوْلُ اللهِ (إنَّما بُعِثْتُ مُعَلِّمًا)(الحدیث).

اساتید محترم و قابل ستایش!

اَلْسَّلَامُ عَلَيْکُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ!

بهروزی، عزت و کرامت شما امید ماست، خرسندیم که به مناسبت روز جهانی معلم که برابر با سیزدهم میزان است، این روز بر تمامی معلمان، اساتید، متعلمین، محصلین و حامیان آموزش کشور عزیز ما مبارک باد.

 معلمان عزیز! برای مقام، سربلندی، افتخار، رهبری و مقام عالی شما در جامعه، فقط به بیان مقدس پیامبر اسلام، محمد صلی الله علیه و آله و سلم کفایت می کند که فرموده: (انما بعثت معلماً).

ترجمه: در حقیقت ما معلم فرستاده شده ام.

این مقام بزرگ، افتخار، سربلندی و مقام را که خداوند متعال به ویژه به معلمان عنایت فرموده است، تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

می دانیم که انسان های شجاع، دوستدار آموزش، مجاهد و غیور، مانند هر جامعه بشری، راهی جز آموختن برای پیشرفت همه جانبه کشور خود و بهره گیری از آن در جهت بهبود امور ندارند. تنها دانش است که باعث خوش اقبالی انسان ها، رهبری و تغییر در جامعه بین المللی می شود.

رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی روز جهانی معلم را برای هموطنان و معلمان عزیز، سرشار از شادی و سعادت آرزو می کند و از تمامی استادان تقاضا دارد تا تلاش های خود را در قسمت آموزش بیشتر نموده، کشور، جامعه و مردم خود را برای رقابت با کشورهای پیشرفته جهان به دانش مجهز کند.

اساتید عزیز! اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توجه ویژه ای به رفع مشکلات شما داشته، به حقوق و امتیاز کادری شما اهتمام داشته است که به همت رهبری ا.ا.ا به محض فراهم شدن امکانات از ابتدای سال جاری 100% تطبیق خواهد شد.

در پایان ضمن یادآوری زحمات و تلاش معلمان و اساتید، روح آن معلمانی که در اثر حوادث مختلف در حوزه آموزش و پرورش جان‌های شیرین خود را از دست داده‌اند، از خداوند متعال طلب مغفرت و علو درجات داریم.

            والسلام

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

سیمینار ارتقای ظرفیت برای استادان و کارمندان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی کاپیسا برگزار گردید

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کاپیسا برای استادان و کارمندان اداری مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت سیمینار ارتقای ظرفیت برگزار کرد. در این برنامه شماری از استادان و کارمندان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۷
Background image

افتتاح تورنمنت خزانی بازی های ورزشی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

تورنمنت خزانی بازی های فوتبال و والیبال از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در انستیتوت هنرهای زیبا این اداره افتتاح شد. در مراسم افتتاحیه این تورنمنت در کنار محترم مولوی غلام سعید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیی ولایت لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت آموزش. . .

BACK TO NEWS