وضعیت لیسه تعلیمات خاص ننگرهار بررسی شد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۵:۴۶
tveta

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفری به ولایت ننگرهار، وضعیت لیسه مسلکی تعلیمات خاص این ولایت را بررسی نمود.

آنان از تجهیزات و صنوف آموزشی نیز دیدار کردند.

همچنین دانش‌آموزان این مرکز آموزشی مشکلات و نیازهای شان را با هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شریک ساختند.

هدف از سفر این اداره به ولایات، دریافت راه‌حل برای مشکلات و رسیدگی به نیازهای مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

چگونگی تهیه و استفاده ادویه نباتی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

یک تن از استادان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسولای قرغیو ولایت لغمان بخاطر جلوگیری از آفات نباتی، ادویه نباتی تهیه و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان توضیح داد. در همین حال ایشان درباره. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

BACK TO NEWS