محصلین انستیتوت نفت و گاز بلخ در مورد لیول کاری آموزش دیدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۴ - ۱۰:۱۳
TVETA

محصلین رشته ساختمان انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در مورد لیول کاری تفاضلی به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما برای محصلین در مورد لیول کاری به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود همچنان به سوالات و پرسش های محصلین نیز پاسخ داده شد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ از همین‌رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS