فراغت محصلین لیسه میخانیکی مرکز ولایت هلمند از یک دوره سه ماهه بخش سولر سیستم

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۰:۲۱

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته سولر سیستم که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت هلمند در لیسه میخانیکی مرکز این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت.

در این برنامه حرفوی کوتاه مدت شاگردان طی سه ماه مهارتی‌های نصب، تنظیم و فعال‌سازی سیستم‌های خانگی سولر،راه‌اندازی پمپ آب توسط نرژی افتابی ای سی / دی سی، مصونیت سیستم،میترنگ و تشخیص مشکلات تخنیکی را به گونه عملی آموزش دیده اند.

مسولان ولایت هلمند در مراسم اختتامیه این برنامه از تلاش‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در زمینه فراهم‌سازی برنامه‌های آموزشی  کوتا مدت برای جوانان قدردانی کردند و تاکید نمودند که چنین برنامه‌ها زمینه اشتغال و خودکفایی جوانان را تقویت می‌کند.

در همین حال، فارغان نیز از برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی ابراز خرسندی کرده و گفتند که این آموزش‌ها برای ادغام دوباره آنان در جامعه و ایجاد تغییر مثبت در آینده‌شان نقش موثر دارد.

گفتنیست که در پایان این برنامه برای فارغان که از برنامه کوتاه مدت حرفوی فارغ شدند تحسین نامه نیز اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۷
Background image

ارایه سیمینار آموزشی برای کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی بادغیس

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی که به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس به ولایت بادغیس سفر کرده‌اند؛ در پایان سفرشان برای کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت سیمینار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

آموزش اساسات مدیریت برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به هدف تقویت مهارت‌های مدیریتی کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه ارتقای ظرفیت برگزار نمود. در این برنامه شماری از کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۰:۱۶
Background image

آموزش عملی «پایپ» و لاین‌کشی در لیسه تخنیکی مرکز لغمان

دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی درباره چگونگی «لاین‌کشی» و همچنین «پایپ‌کشی» ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. شاگردان این مرکز آموزشی می‌گویند. . .

BACK TO NEWS