ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در انستیتوت اداره و مدیریت نیما برنامه اصلاحی برگزار کرد.

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۳ - ۱۵:۴۲
TVETA

محترم نجم الدین حقانی رئیس ارشاد و دعوت در این برنامه در مورد علم و جایگاه آن در دین مبین اسلام صحبت نمود و فرمود که الله متعال پیرامون ارزش علم و آموختن آن در قران ععظیم الیشان تأکید بیشتر نموده است.

ایشان همچنان آموختن علوم دینی و عصری برای پیشرفت و ترقی کشور ارزنده خواند و محصلان این انستیتوت را به آموختن علوم دینی و عصری تشویق نمود.

در همین حال، محترم نجم الدین حقانی رئیس در صحبت‌های شان تأکید کرد که کارمندان و محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باید با روحیه وطنپرستی و عقیده اسلامی تربیت شوند.

آنان همچنین افزود که محصلین و کارمندان مکلف هستند تا سیرت و صورت خودرا مطابق شریعت اسلامی آماده سازند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS