دیدار و گفت‌وگوی مولوی غلام حیدر شهامت با دکتور «کی»

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۴ - ۱۳:۴۲
tveta

محترم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر  کارش با محترم دوکتور «کی» متخصص پلانگزاری و مدیریت، دیدار کرد.

آقای «کی» با هماهنگی موسسه «ستی ان افغانستان» از کشور آلمان به افغانستان آمده است و قرار است ایشان از طریق این موسسه با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکار داشته باشند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دیدارش با دوکتور «کی» درباره چگونگی همکاری ایشان با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد.

در این نشست، مولوی شهامت درباره اداره تعلیمات تخنیک و مسلکی صحبت نمود و گفت که فقرزدایی و تربیه نیروی ماهر برای بازار کار را، از اهداف اساسی این اداره است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین با اشاره به امنیت سرتاسری در کشور گفت که در حال حاضر زمینه برای خدمت به مردم افغانستان مساعد است.

ازسوی هم، آقای «کی» از آماده‌گی کامل برای همکاری با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز اطمینان داد.

محترم مولوی شهامت از آماده‌گی آقای «کی» برای همکاری با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی استقبال و قدردانی نمود و فیصله شد تا ایشان در خصوص مشوره‌دهی درباره پلانگزاری، مدیریت و برنامه‌نویسی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری داشته باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی و باحضور شماری از رؤسا و آمرین بخش‌های مختلف برگزار گردید. در آغاز این مجلس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت در ولایت زابل

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل می‌گویند که 90 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شدند. در این مراسم، شماری از مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۹:۱۱
Background image

کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک را برگزار نمود. در این کنفرانس که در تالار مرکزی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

BACK TO NEWS