توزیع کتب درسی برای انستیتوت کثیرالرشتوی پغمان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۲ - ۱۳:۳۲
TVETA

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل می‌گویند که بیش از صدها جلد کتاب درسی به انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی پغمان ولایت کابل توزیع کرده است.

محترم استاد رفیع الله حبیبی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گوید که تعداد این کتاب‌ها به 660 جلد است که شامل بخش‌های مختلف ازجمله زراعت نیز در آن شامل است.

استاد حبیبی همچنین علاوه نمود که تلاش می‌کند تا روند توزیع کتب به مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه عادلانه انجام شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۰:۴۳
Background image

برنامه اصلاحی، تربیتی و آموزشی در مراکز تعلیمات تخنیکی شهر کابل پایان یافت

برنامه اصلاحی و آموزشی فکری و فرهنگی که ازسوی اداره محترم فکری و فرهنگی تنویر با همکاری ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. در مراسمی که. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

BACK TO NEWS