تفاهم‌نامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و نهادهای خصوصی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۵:۸
TVETA

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی در مرکز رسانه‌های حکومت با بیست نهاد خصوصی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد.

به اساس این تفاهم‌نامه‌ها، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در همکاری با موسسات برنامه‌های حرفوی خود را در ولایات کندهار، هلمند، دایکندی، بامیان و خوست گسترش می‌دهد.

هدف از امضای تفاهم‌نامه همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مؤسسات، تأمین مصئونیت غذایی برای خانواده‌ها، انکشاف اقتصاد محلی و ایجاد فرصت‌های پایدار شغلی عنوان شده است.

محترم مفتی فضل الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، گفت که فقر زدایی و تربیه نیروی ماهر کار از اهداف اساس این اداره است.

ایشان تصریح نمود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ازطریق راه‌اندازی برنامه‌های مختلف از جمله برنامه‌های کوتاه‌مدت حرفوی، تلاش می‌نماید تا گراف اشتغال‌زایی در کشور افزایش و از این طریق فقر کاهش پیدا کند.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی این تفاهم‌نامه ها به دونیم میلیون دالر می‌رسید که ازسوی سازمان‌ها و نهادهای همکار در افغانستان تمویل می‌گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۰:۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان انستیتوت اداره و حسابداری درباره مبانی مدیریت

دانش‌آموزان بخش مدیریت انستیتوت اداره و حسابداری ولایت لغمان درباره اصول و مبانی مدیریت به گونه عملی آموزش دیدند. آنان در یک سیر علمی به مستوفیت ولایت لغمان موضوعات مربوط به مدیریت و. . .

BACK TO NEWS