امتحان تثبیت سویه مجاهدی در ولایت کاپیسا برگزار شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۰ - ۱۰:۵۴
TVETA

امتحان تثبیت سویه 1250 تن مجاهد به منظور شمولیت و فراگیری برنامه اداره و مدیریت در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کاپیسا برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این برنامه، شیخ اسدالله سنان معاون ولایت و شمار دگر از مقامات نیز حضور داشتند.

در همین حال، معاون والی کاپیسا پیرامون ارزش علم و دانش صحبت نمود و از توجه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای فراهم‌سازی زمنیه آموزش برای مجاهدین قدردانی کرد.

ازسوی هم مولوی محمد فرید حقانی رئیس معارف کاپیسا درباره شفافیت این برنامه نیز اطمینان داد. ایشان از مجاهدین اشتراک کننده در امتحان خواست تا در کسب علم تلاش نمایند و در صنف حاضر باشند.

همچنین آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کاپیسا در این برنامه سخنرانی کرد و جزئیات طرح آموزش مجاهدین را نیز توضیح داد.

مولوی شمس الرحمن سعادت آمر تخنیکی کاپیسا اضافه کرد که به اساس طرح آموزش مجاهدین؛ آنان میتوانند در سراسر کشور برای ادامه تعلیمات خویش شامل مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی گردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۳۷
Background image

دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آمریت تخنیکی لغمان

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرشان به ولایت لغمان رفتند و در آنجان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار نمودند. آنان در دیدارشان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۹
Background image

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ فعالیت‌ها و دست‌آوردها

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، به عنوان رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بیشتر از سه سال گذشته نقش برجسته‌ای در تحول و پیشرفت بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور ایفا کرده است. ایشان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۷
Background image

گشایش مرکز کاریابی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

یک مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت لغمان گشایش یافت. در همین حال ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در. . .

BACK TO NEWS