امتحان تثبیت سویه زبان انگلیسی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ - ۸:۴۸
TVETA

ریاست منابع بشری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای شمولیت در برنامه‌های آموزش زبان انگلیسی، امتحان تثبیت سویه برگزار کرد.

در این برنامه حدود 150 نفر اشتراک داشتند و قرار است که آنان پس از تثبیت سویه در سه کتگوری برای فراگیری زبان انگلیسی شامل کورس‌های زبان انگلیسی گردند.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش دارد تا از طریق راه‌اندازی برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای کارمندان این اداره، سطح دانش کارمندان بلند برده شود.

این درحالی است که پیشتر نیز برنامه‌های مختلف ارتقای ظرفیت ازسوی ریاست منابع بشری برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۰
Background image

دیدار رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک‌کنندگان برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان زون‌ها

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در روز پایانی برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان هشت زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور، با اشتراک‌کنندگان این برنامه دیدار و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

برای اولین بار امتحان کانکور اختصاصی برای ناشنوایان و نابینایان برگزار شد

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره محترم عمومی امتحانات برای اولین بار برای دانش آموزان مراکز تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، امتحان کانکور اختصاصی راه‌اندازی نمود.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۲۱
Background image

دیدار و گفت‌وگو رئیس ارتباط خارجه با مسئول پروگرام‌های حرفوی موسسه « داکار»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم مجیب الرحمن فایز مسئول پروگرام‌های حرفوی مؤسسه «داکار» دیدار و گفت‌وگو نمود. هردو طرف در این نشست. . .

BACK TO NEWS