اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سراسر کشور نزدیک به ۸۰ هزار نهال غرس کرد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۳۰

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در هماهنگی با آمریت‌ها و مراکز آموزشی مربوطه در ولایات مختلف کشور، در یک اقدام گسترده و هماهنگ، موفق به غرس حدود ۸۰ هزار نهال در مراکز تعلیمی و محیط‌های آموزشی تحت پوشش این اداره گردید.

این اقدام به هدف ترویج فرهنگ محیط‌زیستی، تقویت فضای سبز، و فراهم‌سازی محیط سالم و با طراوت برای دانش‌آموزان و محصلین راه‌اندازی گردیده است.

این برنامه‌ که در جریان فصل نهال‌شانی سال روان خورشیدی اجرا شد، در برگیرنده مشارکت مستقیم دانش‌آموزان، استادان و کارکنان مراکز تخنیکی و مسلکی در غرس و مراقبت از نهال‌ها می‌باشد.

گفتنیست که نهال‌های غرس‌شده شامل گونه‌های مختلف مثمر و غیرمثمر می‌باشند که با در نظرداشت اقلیم و شرایط محیطی هر منطقه، انتخاب و توزیع گردیده‌اند.

در جریان این کارزار، تیم‌های موظف نظارت و ارزیابی نیز از چگونگی تطبیق برنامه در مراکز مختلف بازدید به عمل آورده و تلاش کردند تا تطبیق آن را منظم، معیاری و دوام‌دار سازند.

هدف تطبیق این برنامه بلندبردن آگاهی محیط‌زیستی، ترویج فرهنگ سبزسازی، و همچنین نقش دادن به محصلین در حفاظت از طبیعت است.

رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنبن تأکید دارند که آموزش‌های تخنیکي و مسلکی باید در کنار مهارت‌های تخنیکی، ارزش‌های انسانی، اخلاقی و مسئولیت‌پذیری در قبال محیط زیست را نیز در بر گیرد.

این برنامه در عین حال نشان‌دهنده تعهد اداره در قبال محیط زیست است، گام مؤثری در جهت زیباسازی مراکز آموزشی، تقویت روحیه همکاری، و ایجاد محیطی سالم برای آموزش و یادگیری نیز محسوب می‌گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

تهیه خشت‌های منرالی ازسوی انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو ولایت لغمان با همکاری و مشوره استاد بخش مربوطه خشت منرالی تهیه نمودند. استاد رهنما همچنین در این جلسه درسی پیرامون اهمیت غذایی خشت‌های منرالی نیز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۰:۱۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برنامه کمپاین نهال‌شانی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت آغاز کرده‌است. هدف از این برنامه، سرسبزی ساحات مختلف کشور عنوان شده است تا. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۱۸
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مینه درباره ترمیم موتر

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی « هسکه مینه » ولایت ننگرهار دریک جلسه درسی پیرامون چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم موتر به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه برای دانش‌آموزان. . .

BACK TO NEWS